Meer dan 1000 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bakpoederbloembotercitroencitroenraspcitroensapeieiwitgistkaneelmaïzenamelkolieolijfoliepure chocoladeroomslagroomsuikervanillesuikervolle melkwaterzelfrijzend bakmeelzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg! 1 notitie

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Veg!:

Tourte de blettes

Ingrediënten:
bloem, boter, calvados, citroenschil, ei, eidooier, fijne kristalsuiker, fijn zeezout, melk, pijnboompitjes, poedersuiker, rozijnen, snijbiet en zoete appel

Soort:
zoet / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Bill Granger - De (perfecte) man in de keuken

Diner / nagerecht / high tea uit De (perfecte) man in de keuken:

Aardbeien taartjes

Ingrediënten:
aardbei, bakpoeder, bloem, boter, citroensap, ei, eidooier, honing, kristalsuiker, poedersuiker, slagroom, suiker en zout

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / nagerecht / bij de koffie uit 1080 recepten:

Marsepeintaart op de manier van Segovia

Ingrediënten:
bloem, ei, eierdooier, eiwit, gemalen amandelen, kaneel, kristalsuiker, melk, poedersuiker, vanille-extract en zelfrijzend bakmeel

Keuken:
Spaans
Soort:
koek en gebak
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Diner / nagerecht uit Cocina Nueva:

Warme amandeltaart met citrusijs

Ingrediënten:
amandel, boter, citroenrasp, citroensap, ei, eidooier, kristalsuiker, melk, poedersuiker, sinaasappelrasp, sinaasappelsap, slagroom, vanille-extract en vanillestokje

Keuken:
Spaans
Soort:
koek en gebak / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit J. Gosney en Rick Stein - Mediterrane Odyssee

Diner / nagerecht uit Mediterrane Odyssee:

Natalia's chocolade-ricottataart

Ingrediënten:
bloem, cacaopoeder, ei, eierdooier, fijne kristalsuiker, gezouten boter, marsala, poedersuiker, pure chocolade, ricotta, vanille-essence en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Roger Van Damme - Het beste van Roger van Damme

Bij de koffie uit Het beste van Roger van Damme:

Kaastaart

Ingrediënten:
bloem, boter, citroenrasp, donkere cassonadesuiker, eidooier, gezouten boter, griekse yoghurt, kristalsuiker, kwarkvulling, limoensap, platte kaas, poedersuiker en vanillestokje

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit R. Salaman en Martin Brigdale - De Griekse keuken thuis

Recept uit De Griekse keuken thuis:

amandelboterkoekjes

Ingrediënten:
bloem, cognac, eierdooiers, fijne kristalsuiker, amandel, boter, poedersuiker, vanille-essence, zout en zuiveringszout

Keuken:
Grieks
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Jeni Wright - Italiaanse patisserie

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Italiaanse patisserie:

Crostata di marroni - Kastanjetaart

Ingrediënten:
amandelmeel, bloem, boter, ei, eidooier, kristalsuiker, ongezoete kastanjepuree uit blik, poedersuiker, rum, water, wijnsteenzuur en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
gebak/koek/taart/pudding / vegetarisch
Een recept uit Jeni Wright - Italiaanse patisserie

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Italiaanse patisserie:

Torta di limone - Citroentaart

Ingrediënten:
aardappelmeel, bakpoeder, bloem, boter, citroenrasp, citroensap, ei, eidooier, kristalsuiker, poedersuiker en stregalikeur

Keuken:
Italiaans
Soort:
gebak/koek/taart/pudding / vegetarisch
Een recept uit Nigel Slater - Keukendagboek 2

Recept uit Keukendagboek 2:

Wintersalade met augurken en mosterd

Ingrediënten:
amandelen, amandelspijs, appels, augurk, bessen, bloemkool, cashewnoten, chocola, dressing, ei, eidooier, fijne kristalsuiker, frisee, kappertjes, marsepein, oranjebloesemwater, perziken, pinda’s, poedersuiker, suiker, witlof, wortels en zout

Een recept uit Jeni Wright - Italiaanse patisserie

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Italiaanse patisserie:

Pastiera - Paastaart

Ingrediënten:
boter, citroenrasp, ei, eidooier, gekookt volkorenmeel, kaneel, korstdeeg ii, kristalsuiker, melk, poedersuiker, ricotta, sinaasappelbloesemwater, sinaasappelrasp, sukade, vanille-essence en walnoten

Keuken:
Italiaans
Soort:
gebak/koek/taart/pudding / vegetarisch
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / buffet / nagerecht / bij de koffie uit De Zilveren Lepel:

Chiacchiere

Ingrediënten:
bloem, ei, eierdooier, fijne kristalsuiker, olijfolie, poedersuiker en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
koek en gebak / vegetarisch / frituur
Een recept uit Sacha de Boer en Jacob-Jan Boerma - Down to earth

Diner / nagerecht uit Down to earth:

Zachte chocoladecake met kersen

Ingrediënten:
bloem, cacaopoeder, citroen, crème de cassis, ei, eidooier, fijne kristalsuiker, kersen, maïzena, poedersuiker, pure chocolade, rode wijn, roomboter, sinaasappel, steranijs, suiker en vanillestokje

Soort:
zoet / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit  - Crumbles en gratins

Diner / nagerecht uit Crumbles en gratins:

Gratin met morellen en frambozen

Ingrediënten:
amandel, amandelpoeder, boter, eierdooier, fijne kristalsuiker, frambozen, maïzena, morellen, poedersuiker en slagroom

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / crumble/gratin / vegetarisch
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / nagerecht / bij de koffie uit De Zilveren Lepel:

Amandeltaart - torta d mandorle

Ingrediënten:
aardappelmeel, bloem, boter, eierdooier, fijne kristalsuiker, geblancheerde amandelen, poedersuiker en sinaasappellikeur

Keuken:
Italiaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch / noten
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / nagerecht / bij de koffie uit De Zilveren Lepel:

Mooie mariataart - splendida torta maria

Ingrediënten:
aardappelmeel, boter, ei, eierdooier, eiwit, fijne kristalsuiker, geblancheerde amandelen, poedersuiker, pure chocolade en vanille-essence

Keuken:
Italiaans
Soort:
koek en gebak / vegetarisch / chocolade
Een recept uit Gérard Goetz - Elzas

Recept uit Elzas:

Christollen - Kerststol

Ingrediënten:
amandelen, bakkersgist, boter, citroenrasp, eidooier, fijne kristalsuiker, gekonfijte citroenschil, gekonfijte sinaasappelschil, hazelnoten, melk, patentbloem, poedersuiker, rozijnen en zout

Keuken:
Frans
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit delicious. magazine - Hét bakboek!

Diner / nagerecht uit Hét bakboek!:

Crème-brûléetaartjes

Ingrediënten:
blaadjes witte gelatine, bloem, boter, ei, eierdooier, fijne kristalsuiker, poedersuiker, slagroom en vanillestokje

Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit delicious. magazine - Hét bakboek!

Diner / nagerecht uit Hét bakboek!:

Citroencarrés

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, citroen, ei, eierdooier, fijne kristalsuiker en poedersuiker

Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Haal meer recepten op...