240 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bakpoederbladpeterseliebotercitroenraspcitroensapcitroenschileidooierknoflookmelkmuntnootmuskaatoliepaneermeelparmezaanse kaaspeperpeterselieplantaardige oliepoedersuikersuikeruiwaterzeezoutzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Diner / lunch / bijgerecht / avondmaal uit Kook met Jamie:

Courgettebeignets

Ingrediënten:
bloem, citroen, courgette, ei, komijn, munt, olijfolie, parmezaanse kaas, rode spaanse peper, witte peper en zeezout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Kook met Jamie:

Krokante, gekruide reuzengarnalen

Ingrediënten:
bladpeterselie, bloem, broodkruim, citroen, ei, olijfolie, parmezaanse kaas, reuzengarnalen, rucola, zeezout en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit  - Tapas

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:

Gefrituurde spiering

Ingrediënten:
bloem, citroen, dille, ei, olijfolie, sjalot, spiering, zout en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Polpo:

Mozzarella bocconcini

Ingrediënten:
00-meel, citroen, ei, mozzarella, olie, oregano en panko

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - Tapas

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:

Gefrituurde pijlinktvis

Ingrediënten:
bloem, citroen, ei, melk, olijfolie, peper, pijlinktvis, zeezout en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:

Fritto misto

Ingrediënten:
citroen, eiwit, fijn zout, garnalen, koolzuurhoudend mineraalwater, pijlinktvis, plantaardige olie, puf en tipo 00-bloem

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / frituur
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Lunch / avondmaal uit Hoe te eten:

Zalmkoekjes

Ingrediënten:
aardappelpuree, bloem, broodkruim, citroen, ei, olie, paprikapoeder, parmezaanse kaas en zalm uit blik

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:

Ravioli met zeebaars

Ingrediënten:
00-bloem, bieslook, bloem, boter, citroenschil, durumbloem, ei, eidooier, mascarpone, olijfolie en zeebaarsfilet

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Spaanse keuken:

gamba´s met een krokant korstje

Ingrediënten:
bloem, cayennepeper, citroen, ei, gamba's, peterselie, plantaardige olie en water

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / hartige hapjes / frituur
Een recept uit Jamie Oliver - Thuis bij Jamie

Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:

E.F.R.

Ingrediënten:
aardappel, bloem, bouillon, citroen, ei, frituurolie, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, rozemarijn, tijm, wild konijn, witbrood, witte wijn, zeezout en zwarte peper

Soort:
wild
Een recept uit Mimi Eelman en T. Pelgrom - Tough Cookie

Diner / hoofdgerecht uit Tough Cookie:

Italiaanse schnitzels

Ingrediënten:
bloem, citroen, ei, kalfslapjes, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peterselie en varkenslapjes

Soort:
vlees
Een recept uit Jamie Oliver - Thuis bij Jamie

Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:

Pizza quattro gusti

Ingrediënten:
basilicum, bladpeterselie, bloem, citroen, courgette, courgettebloemen, ei, extra vierge olijfolie, garnaal, ingemaakte groene pepers, jonge spinazie, kerstomaat, knoflook, mozzarella, pancetta, pizzadeeg, rode spaanse peper, salami, snijbiet, taleggio, tomatensaus, venusschelpen, witte wijn, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren / pizza
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Polpo:

Gefrituurde gevulde olijven

Ingrediënten:
bruine ansjovisfilet, citroen, eiwit, groene bella di cerignola-olijven, knoflook, panko, parmezaanse kaas, plantaardige olie, salie, tipo 00-bloem en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
frituur / vis
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie's comfort food

Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Jamie's comfort food:

Poolse pierogi

Ingrediënten:
bakpoeder, belegen cheddar, belegen goudse kaas, bieslook, bloem, boter, citroen, ei, karwijzaad, kruimige aardappels, olijfolie, ui, witte kool, wittewijnazijn en zure room

Keuken:
Pools
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Hoe te eten:

Crêpes parmentier met gemarineerde gerookte schelvis

Ingrediënten:
bieslook, bloem, bloemige aardappel, citroen, crème fraîche, double cream, ei, eiwit, gerookte schelvis, koriander, melk, olijfolie, plantaardige olie, zeezout en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Spaanse keuken:

kipkroketten

Ingrediënten:
bloem, boter, citroen, ei, gemalen zwarte peper, kippenborst, knoflook, melk, olijfolie, verse peterselie, witbroodkruim en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
gevogelte / frituur
Een recept uit Jamie Oliver, David Loftus en Sroop Sunar - Te gast bij Jamie

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Te gast bij Jamie:

Rog met witte peper op verse muntdoperwtjes

Ingrediënten:
bloem, boter, citroen, doperwten, ei, koolzaadolie, lente-ui, munt, olijfolie, peper, rogvleugels, venkelzaad, witte peperkorrels en zout

Keuken:
Brits
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Amerika

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:

Hartverwarmende kalkoenstoof

Ingrediënten:
bloem, champignons, citroen, ei, kalkoenborst, kippenbouillon, knoflook, muskaatnoot, olijfolie, peterselie, slagroom, ui, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans
Soort:
stoofgerecht / gevogelte
Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Lunch / snack of tussendoortje uit Alle smaken van de regenboog:

Kipkroketten

Ingrediënten:
bleekselderijblaadjes, bloem, boter, citroen, ei, gedroogd broodkruim, kip, kippenbouillon, knoflook, olijfolie, peterselie, rode ui en tomaat

Soort:
gevogelte
Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - Twaalf

Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Twaalf:

Gefrituurde courgettebloemen

Ingrediënten:
bloem, bronwater, citroen, courgettebloemen, ei, olijfolie en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Haal meer recepten op...