Recept uit Het Grote Larousse Patisserieboek:
Minitaartjes met mango en kokosnoot
- Ingrediënten:
- bloem, boter, ei, gezouten boter, kokosrasp, kristalsuiker, mango's, rozijnen, vanillesuiker, water en zout
- Soort:
- gebak/koek/taart/pudding / fruit
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, boter, citroen, citroensap, eidooier, eiwit, gedroogde gist, gist, kaneel, knoflook, maïzena, melk, olie, olijfolie, poedersuiker, pure chocolade, room, slagroom, suiker, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Het Grote Larousse Patisserieboek:
Recept uit Ons bakboek:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Vruchtentaarten:
Recept uit Minimania:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Recept uit Laura's bakery basisbakboek:
Picknick / snack of tussendoortje uit Koch!:
Diner / nagerecht uit Het ATAG kookboek:
Recept uit Ons bakboek:
Diner / nagerecht uit Het ATAG kookboek:
Recept uit Keet Smakelijk:
Recept uit Ons bakboek:
Recept uit Het gouden bakboek:
Recept van Patesserie:
Recept uit Pannenkoeken:
Recept uit Bakboek:
Bij de koffie uit Het Grote Larousse Patisserieboek:
Snack of tussendoortje / bij de koffie uit Winterkoekjes bakken:
Bij de koffie uit Koken voor elke dag:
Brunch / diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept van Francesca Kookt!:
Recept uit Het gouden bakboek:
Recept uit Zalig zoet: