Diner / voorgerecht uit Aan tafel met Verdi:
Torta di riso con la zucca (Rijst-pompoentaart)
- Ingrediënten:
- bloem, boter, broodkruim, melk, muskaatpompoen, olijfolie, parmezaanse kaas, ricotta, rondkorrelrijst en water
- Keuken:
- Italiaans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, citroen, citroensap, ei, eidooier, gist, kaneel, knoflook, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, plantaardige olie, poedersuiker, prei, slagroom, spinazie, suiker, ui, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Aan tafel met Verdi:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit The big green egg book:
Recept uit Noma:
Recept uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Brindisa:
Ontbijt uit Brindisa:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Italia:
Recept uit Meelspyzen en peulvruchten:
Snack of tussendoortje uit De banketbakker:
Snack of tussendoortje uit De banketbakker:
Recept uit Ons bakboek:
Recept uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Brits bakboek:
Recept uit Bakboek:
Recept uit Ons bakboek:
Diner / nagerecht uit The big green egg book:
Diner / bijgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / nagerecht uit Turkse kookkunst:
Diner / buffet / voorgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Bakboek:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Recept uit De kunst van het koken: