399 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbleekselderijbouilloneiknoflooklauriermelknootmuskaatolieolijfolieoreganoparmezaanse kaaspeperpeterselierode wijnrunderbouillonsjalotsuikertijmtomaatuiwaterwitte wijnwortelzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Groentepaté met saus

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, melk, olijfolie, snijbiet, spinazie, tomatenpuree, verse doperwten, wortel en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vegetarisch / paté/terrine
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Ossentong in madeirasaus

Ingrediënten:
aardappelpuree, bloem, boter, citrusvinaigrette, groentebouillon, harde kaas, madeira, ossentong, parijse champignons, sjalot, spinazie en tomatenpuree

Keuken:
Belgisch
Soort:
rundvlees
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Ossenstaart- stoofschotel

Ingrediënten:
bloem, boter, braadboter, citroenschil, koolraap, laurierblad, margarine, ossenstaart, peterselie, rode wijn, runderbouillon, tomatenpuree, ui en winterwortel

Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie's comfort food

Diner / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:

Ossobuco alla Milanese

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, citroen, kippenbouillon, knoflook, nootmuskaat, olijfolie, ossobuco, peterselie, pinot bianco, rozemarijn, tomatenpuree, ui, verdicchio en wortel

Soort:
vlees
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:

Kip met rivierkreeftjes

Ingrediënten:
beurre manié, bloem, boter, cayennepeper, cognac, double cream, kip, maïzena, olijfolie, rivierkreeft, sjalot, tomatenpuree, witte wijn en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Karin Luiten - Zonder pakjes & zakjes - 2

Recept uit Zonder pakjes & zakjes - 2:

Jachtsaus

Ingrediënten:
bloem, boter, kastanjechampignons, peterselie, runderbouillon, sjalot, tomatenpuree en witte wijn

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Anne Wilson - Mexicaans koken

Diner / hoofdgerecht uit Mexicaans koken:

Kip in chocoladesaus

Ingrediënten:
amandelen, bloem, boter, bruine suiker, cacaopoeder, kaneel, kippenbouillon, olijfolie, rode wijn, rozijnen, tomatenpuree, ui en zure room

Keuken:
Mexicaans
Een recept uit Jamie Oliver, David Loftus en Sroop Sunar - Te gast bij Jamie

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Te gast bij Jamie:

Steak & kidneypudding

Ingrediënten:
bloem, boter, champignons, cheddar, gemalen piment, gerookt dooregen spek, lamsniertjes, laurier, marmelade, nootmuskaat, olijfolie, peper, rozemarijn, runderbouillon, runderlappen, stilton, tomatenpuree, ui, varkensniertjes, varkensniervet, worcestersaus, wortel, zelfrijzend bakmeel en zout

Keuken:
Brits
Soort:
vlees
Een recept uit Jamie Oliver, David Loftus en Sroop Sunar - Te gast bij Jamie

Buffet / avondmaal uit Te gast bij Jamie:

Kate & Wills' bruidspastei - rundvlees & bier - heerlijk deeg

Ingrediënten:
bloem, boter, cheddar, ei, engelse mosterd, goudse kaas, kippenbouillon, laurier, olijfolie, parelgort, peper, rode ui, rozemarijn, runderbouillon, runderschenkel, stout, tijm, tomatenpuree, varkensniervet, worcestersaus en zout

Keuken:
Brits
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / hoofdgerecht uit Liever lokaal:

Reegeit met wildjus en rodevruchtencoulis

Ingrediënten:
bloem, boter, broodkruim, geklaarde boter, gember, kruidnagel, mosterdzaad, peper, pure chocolade, ree, rodevruchtengelei, rodevruchtenjam, rode wijn, tomatenpuree, troebel appelsap, wildbouillon en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
wild
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / buffet / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:

Rijstkroketten - arancini alla siciliana

Ingrediënten:
bloem, boter, droge witte wijn, ei, frituurolie, langkorrelige rijst, mager rundergehakt, mozzarella, parmezaanse kaas, tomatenpuree en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / rijst / rundvlees / frituur
Een recept uit C.J.E. Leenders de Vries - Van piepers tot pasta

Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:

Hazenpeper

Ingrediënten:
bloem, boter, cognac, hazenpeper, italiaanse kruiden, knoflook, kruidnagel, laurierblad, rode spaanse peper, rode wijn, spekreepjes, tomatenpuree, ui, vleesbouillon en wildfond

Een recept uit Onno Kleyn en Charlotte Kleyn - Luilekkerland

Recept uit Luilekkerland:

Paddenstoelenragout

Ingrediënten:
aroma, bloem, boter, cantharellen, champignons, peterselie, tomatenpuree, ui en zout

Keuken:
Nederlands
Soort:
vegetarisch / paddenstoelen
Een recept uit Anne Wilson - Cajun koken

Diner / hoofdgerecht uit Cajun koken:

Pikante kip

Ingrediënten:
bloem, boter, cajungroente, cajunkruiden, gedroogde oregano, kipfilet, knoflook, plantaardige olie, rode paprika, suiker, tabasco, tomatenpuree, water en zoet paprikapoeder

Keuken:
Cajun
Soort:
gevogelte
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:

Kalf "Marengo"

Ingrediënten:
bloem, boter, champignons, croutons, kalfsschouder, knoflook, olie, peterselie, tomatenpuree, ui en witte wijn

Keuken:
Frans
Soort:
vlees
Een recept uit Anne Wilson - Cajun koken

Diner / hoofdgerecht uit Cajun koken:

Aubergine gevuld met zeevruchten

Ingrediënten:
aubergine, bloem, boter, cajungroente, cayennepeper, citroenpeper, ei, frituurolie, garnalen, krab, lente-ui, paneermeel, room, roux, sint jakobsschelpen, tomatenpuree, witte peper, zoet paprikapoeder en zwarte peper

Keuken:
Cajun
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Niertjes in rode wijn

Ingrediënten:
bloem, boter, bouillon, braadboter, champignon, laurierblad, margarine, peterselie, peterseliestelen, rode wijn, tijm, tomatenpuree, ui en varkensnieren

Soort:
vlees
Een recept uit Erik van Loo - Soepen

Diner / hoofdgerecht uit Soepen:

Tète de veau met bladerdeegkrokantjes

Ingrediënten:
arachideolie, augurk, bieslook, bladerdeegkrokantjes, bloem, boter, champignons, foelie, kalfsbouillon, kalfstong, gekookt, kalfswang, kerstomaat, kruidnagel, laurier, madeira, rode wijn, tabasco, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, worcestersaus en zilverui

Soort:
vlees
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:

Zoete empanada's met varkensvlees

Ingrediënten:
bloem, boter, bruine basterdsuiker, cayennepeper, ciderazijn, ei, fino sherry, gemalen komijn, haaskarbonade, kaneel, kippenbouillon, knoflook, pijnboompitten, pimientos del piquillo, rode ui, tomatenpasta, tomatenpuree, verse koriander, witte wijn, zoet paprikapoeder en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / quiche
Haal meer recepten op...