Recept uit Smaak van china:
Saus voor tofu op de wijze van Guizhou
- Ingrediënten:
- arachideolie, donkere sojasaus, droge sherry, gember, kippenbouillon, knoflook, lichte sojasaus, maïsmeel, rijstwijn, sesamolie, suiker en water
- Soort:
- saus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, boter, bouillon, chilipeper, citroensap, donkere sojasaus, droge sherry, knoflook, kokosmelk, koriander, lente-ui, lichte sojasaus, maïzena, olie, peper, rijstwijn, sesamolie, sherry, sojasaus, tomatenpuree, ui, vissaus, water, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Smaak van china:
Diner / voorgerecht / tussengerecht uit Ingrediënten:
Avondmaal uit Fresh en light:
Recept uit The Naked Chef is terug:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Diner / fondue / gourmet/steengrill/fondue / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Smaak van china:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / hoofdgerecht uit 101 ballen:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Noedels:
Recept uit De Smaakbijbel:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Recept uit Smaak van china: