326 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: arachideoliebleekselderijbouillondonkere sesamoliedonkere sojasausdroge sherrydruivenpitolieeigemberketjap maniskipfiletknoflooklichte sojasausmaïsoliemaïzenaoliepepersesamoliesuikertaugéuiwaterwortelzonnebloemoliezout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit M. Declercq, Karl Bruninx, K. Bruninx en Wu Chang-Ying - Wokken met Ming

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:

Eendenrolletjes met asperges

Ingrediënten:
bosui, chilipeper, donkere sojasaus, eendenfilet, gember, groene asperge, kippenbouillon, knoflook, olie, peper, rijstwijn, suiker, zetmeel en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
gevogelte
Een recept uit  - Keet Smakelijk

Recept uit Keet Smakelijk:

draken grotten

Ingrediënten:
aardappelen, alfalfa, bataat, bloem, bosuitjes, bouillon, gember, ei, lichte sojasaus, meel, oesterzwammen, olijfolie, paksoi, sesamzaadjes en ui

Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie in 30 minuten

Ontbijt / diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie in 30 minuten:

Groene curry

Ingrediënten:
citroengras, djeroek poeroet, gember, haricots verts, kippenbouillon, knoflook, kokosmelk, koriander, lente-ui, limoensap, rode spaanse peper, sesamolie en sojasaus

Soort:
curry / gevogelte
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie in 30 minuten

Lunch / bijgerecht uit Jamie in 30 minuten:

Noedelbouillon

Ingrediënten:
bouillonblokje, chinees vijfkruidenpoeder, eiernoedels, gember, knoflook, lente-ui, maïzena, rode spaanse peper, sojasaus en sugarsnaps

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Nopi:

Tonijnspiesen met kokos-mochicakes en wortel-yuzusalade

Ingrediënten:
bakpoeder, bosui, boter, citroenblaadjes, citroengras, ei, fijne kristalsuiker, gember, grof zeezout, kippenbouillon, kleefrijstmeel, kokosroom, lichte sojasaus, mirin, pandanbladeren, rijstazijn, rode chilipeper, sake, sesamzaad, shiitake, sugarsnaps, tonijnsteaks, vanillestokje, wortel, yuzusap, zonnebloemolie en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit  - Tapas

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:

Spareribs geglaceerd met honing

Ingrediënten:
boter, citroensap, gember, honing, kippenbouillon, knoflook, lente ui, peterselie, rijstwijnazijn, rode peper, sojasaus, spareribs en ui

Soort:
vlees
Een recept uit Nigella Lawson - Nigella Express

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Nigella Express:

Geschroeide zalmfilets met Singapore-noedels

Ingrediënten:
baby-maiskolfjes, chinese keukenwijn, chinese kool, gedroogde garnalen, gember, kippenbouillon, knoflookolie, koriander, lente-ui, madras currypoeder, sojasaus, suiker, taugé, vermicelli-rijstnoedels, zalmfilet en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Donna Hay en William Meppem - Fresh en light

Avondmaal uit Fresh en light:

Noedelsoep met sojakip

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, gemberwortel, kipfilet, kippenbouillon, knoflook, lente ui, paksoi, shaoxing-rijstwijn, sojasaus, steranijs en udonnoedels

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Diner / hoofdgerecht uit Hoe te eten:

Fazant met gin en martini

Ingrediënten:
bloem, boter, bouillon, fazant, gin, jeneverbessen, kastanjechampignons, knoflook, laurier, martini rosso, mini-uitjes, olijfolie, pancetta, peperkorrels, portobello's, sinaasappel, sojasaus en ui

Soort:
wild en gevogelte
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

gestoofde lever met spek

Ingrediënten:
bloem, boter, gemalen zwarte peper, kastanjechampignons, kippenbouillon, lever, melk, olijfolie, ontbijtspek, paprikapoeder, sojasaus, ui en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Donburi van kip en champignons

Ingrediënten:
arachideolie, boter, groene spaanse peper, japanse rijst, japanse rijstwijn, kippenborst, kippenbouillon, knoflook, lente-ui, lichte sojasaus, shiitake, suiker, tofu en gember

Keuken:
Japans
Soort:
rijst / gevogelte
Een recept uit  - De geur van witte rijst

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De geur van witte rijst:

Genezende bubur ajam

Ingrediënten:
bosuitjes, bouillon, djeroek poeroet, kemiri, ketjap manis, ketoembar, kip, knoflook, koenjit, rijst, selderij, serehstengel, ui en zonnebloemolie

Keuken:
Indisch
Soort:
soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit  - De geur van witte rijst

Avondmaal uit De geur van witte rijst:

Babi ketjap

Ingrediënten:
arachideolie, djahé, goela djawa, hamlappen, kemirinoten, ketjap manis, ketoembar, kippenbouillonblokje, knoflook, laos, salam, speklappen, ui, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Indisch
Soort:
vlees
Een recept uit Marijke Sterk, Mieke van Laarhoven en Tal Maes - AH wereldkeukens  China

Diner / hoofdgerecht uit AH wereldkeukens China:

Wontonsoep

Ingrediënten:
bosui, droge sherry, eiermie, filodeeg, gembersiroop, kipfilet, kippenbouillon, lichte sojasaus, oestersaus, sesamolie, spinazie en tijgergarnalen

Keuken:
Chinees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit Marijke Sterk, Mieke van Laarhoven en Tal Maes - AH wereldkeukens  China

Diner / hoofdgerecht uit AH wereldkeukens China:

Citroenkip

Ingrediënten:
bosui, chilipoeder, citroen, droge sherry, eiwit, kipfilet, kippenbouillon, lichte sojasaus, maïzena en olie

Keuken:
Chinees
Soort:
gevogelte
Een recept uit Karin Stöttinger - Wrap 'n roll

Lunch uit Wrap 'n roll:

Oosterse soep met gehaktballetjes

Ingrediënten:
bouillon, citroengras, gemberwortel, glasnoedels, half-om-halfgehakt, knoflook, koriander, lente ui, noedels, paksoi, rode paprika, sesamolie, sesamzaad, shiitake, sojasaus en spaanse peper

Keuken:
Aziatisch
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Tomaten:

Spareribs met tomaat en gember

Ingrediënten:
chinees vijfkruidenpoeder, gember, donkere sojasaus, bruine suiker, gehakt, kippenbouillon, olie, rijstwijn, sherry, knoflook, tomatenpuree en uien

Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Bill Granger - De (perfecte) man in de keuken

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:

Mihoen met garnalen

Ingrediënten:
bosui, bouillon, ei, garnaal, kippenbouillon, koriander, kormapasta, lente ui, limoen, mihoen, olie en sojasaus

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Arnold Van Huis, Henk Van Gurp, Marcel Dicke en Henk van Gurp - Het insectenkookboek

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Het insectenkookboek:

Tjap tjoy

Ingrediënten:
aardappelzetmeel, champignon, gele paprika, kippenbouillon, knoflook, koriander, lente ui, limoen, meelwormen, mirin, noedels, rode currypasta, sherry, sjalot, sojasaus, sperziebonen, sprinkhanen, vissaus, winterwortel, zonnebloemolie en zout

Soort:
insecten
Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Noedels:

Sam Leongs noedels uit Shanghai

Ingrediënten:
bladpeterselie, chinese rode azijn, conpoy, eendenborstfilet, eendenvlees, gemberwortel, kikkoman-sojasaus, kippenbouillon, knoflook, lente-ui, mungboontjesmeel, peper, pindaolie, rode chilipeper, selderijblaadjes, knolselderij, sesamolie, shii-take, sjalot, witte-rijstazijn en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
wild en gevogelte / pasta/noodles
Haal meer recepten op...