Recept uit De herenkookclub:
Bisque d'homard
- Ingrediënten:
- bloem, citroensap, cognac, kippenbouillon, knoflook, karkas van kreeft, olijfolie, prei, tomatenpuree, ui, winterpeen en witte wijn
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bladpeterselie, bleekselderij, boter, bouillon, bouquet garni, citroen, ei, kaneel, knoflook, kurkuma, lamsvlees, laurier, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, prei, rode wijn, rozemarijn, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De herenkookclub:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Minimania:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Recept uit Proef Puglia:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / voorgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Amuse / diner uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / lunch / voorgerecht / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Spaans kookboek: