Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Poularde braisée à la crème d'estragon - Kip met dragoncrème
- Ingrediënten:
- boter, dragon, kippenbouillon, peper, poularde, slagroom en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bleekselderij, bloem, bouillon, citroensap, dragon, droge witte wijn, ei, eidooier, kip, knoflook, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, prei, room, sjalot, tijm, ui, water, witte peper, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Buffet / bijgerecht uit 1 groente in de hoofdrol:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht uit Soepen:
Diner / hoofdgerecht uit Spaans koken:
Diner / voorgerecht uit Koken in een duinpan:
Diner / voorgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Bijgerecht uit Kochen für zwei:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Recept uit Soepen:
Amuse / diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:
Diner / voorgerecht uit Van piepers tot pasta:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht uit Soep bij Janneke thuis:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Delicious. Het kookboek!:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De herenkookclub:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Recept uit Mixen mengen malen:
Diner / voorgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel: