52 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: amandelspijsbakkersgistbittere chocoladebloembotercitroenraspcitroensapdonkere rumeieidooiereiwitgriessuikerkaneelmeelmelksuikervanillesuikerwalnotenwaterzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit A propos bistro:

Gevulde beignets

Ingrediënten:
bakkersgist, bloem, boter, ei, frituurolie, jam, melk, oranjebloesemwater, poedersuiker, rum en suiker

Keuken:
Frans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Nick Moyle en Richard Hood - Brouw het zelf

Recept uit Brouw het zelf:

Courgetterum

Ingrediënten:
courgette, gember, gist, kaneel, limoensap, rietsuiker, rum, sinaasappel, sinaasappelsap, stroop, suiker, suikerstroop en water

Soort:
drank (alcoholisch) / vegetarisch
Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Diner / nagerecht uit De banketbakker:

Baba au rhum

Ingrediënten:
bloem, eidooier, ei, gist, melk, boter, rozijnen, rum, suiker en water

Een recept uit Eckart Witzigmann - Kochen für zwei

Recept uit Kochen für zwei:

Gistdeeg

Ingrediënten:
bloem, boter, gist, kaneel, kruim van lange vingers, melk, rum, suiker en zout

Soort:
beslag/deeg / vegetarisch
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria Italia:

Koek van gistdeeg - pinza

Ingrediënten:
boter, eieren, melk, rum, suiker, tarwebloem, vanillestokje, gist en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
koek en gebak
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / nagerecht / bij de koffie uit De Zilveren Lepel:

Pipasener met sabayon

Ingrediënten:
bittere chocolade, bloem, boter, ei, gist, ricotta, rozijn, rum, sabayon en suiker

Keuken:
Italiaans
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Gistrol uit Triëst variant

Ingrediënten:
bittere chocolade, bloem, boter, broodkruim, citroensap, droge gist, ei, eidooier, gekonfijte citroenschil, gist, melk, pijnboompitten, rozijnen, rum, sinaasappelsap, suiker, walnoten en zout

Keuken:
Sefardisch / Joods / Italiaans
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit  - Deutsche Küche

Bij de koffie uit Deutsche Küche:

Bienenstich

Ingrediënten:
amandeltopping, bienenstichroom, boter, citroenrasp, ei, melk, rum, suiker, tarwebloem, vanillesuiker, gist, volkorenmeel en zout

Keuken:
Duits
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Yannis Varoutsikos en Rodolphe Landemaine - Kookschool brood en banket

Ontbijt / bij de koffie uit Kookschool brood en banket:

Panettone

Ingrediënten:
amandelschaafsel, bakkersgist, boter, ei, gekonfijte sinaasappel, patentbloem t45, praliné, rozijn, rum, suiker, vloeibare desem en volle melk

Keuken:
Frans / Italiaans
Soort:
brood en broodgerecht / zoet
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Putizza di noci - Gistrol uit Triëst

Ingrediënten:
bittere chocolade, bloem, boter, citroenrasp, citroensap, droge gist, ei, eidooier, gist, melk, rum, suiker, walnoten, wijn en zout

Keuken:
Sefardisch / Joods / Italiaans
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit André Dominé - Culinaria Frankrijk

Diner / nagerecht uit Culinaria Frankrijk:

Baba au rhum

Ingrediënten:
bloem, boter, citroenschil, ei, gist, rozijnen, rum, sinaasappelschil, suiker, vanillestokje, water en zout

Keuken:
Frans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Harald Wohlfahrt - 45 geniale rezepten

Recept uit 45 geniale rezepten:

Mini muscovada-savarins

Ingrediënten:
bloem, boter, bruine rum, cognac, ei, eidooier, gist, hazelnootnougat, muscovadosuiker, suiker en zout

Keuken:
Frans
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Yannis Varoutsikos en Rodolphe Landemaine - Kookschool brood en banket

Bij de koffie uit Kookschool brood en banket:

Briochekrans

Ingrediënten:
bakkersgist, boter, citroenrasp, ei, gekonfijte meloen, gekonfijte sinaasappelschil, melk, oranjebloesemwater, parelsuiker, patentbloem t45, rum, sinaasappelschil en suiker

Keuken:
Frans
Soort:
brood en broodgerecht / zoet
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Ontbijt / brunch / lunch / high tea uit De dikke vegetariër:

Saffraan-vruchten-notenbrood

Ingrediënten:
amandelen, appelsap, bloem, boter, cognac, ei, gedroogde abrikoos, gedroogde cranberry , gedroogde kersen, instantgist, melk, pecannoot, rozijnen, rum, saffraan, suiker, walnoten en zout

Keuken:
Frans
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Haal meer recepten op...