286 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloembloemkoolcitroensapcourgetteeifruitgroentekaasknoflookmelknotenolieolijfoliepeperpeterselierode paprikaspinaziesuikertijmvleeswaterzoutzuivelzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Diner / hoofdgerecht uit Comptoir Libanais:

Gekruid lamsgehakt met tomaat, courgette & aubergine

Ingrediënten:
aubergines, bladpeterselie, courgette, boter, gedroogde munt, gehakt, gemalen piment, groenten, ui, lamsbouillon, lamsgehakt, olijfolie, paprijst, risottorijst, knoflook, tomaten, zout en zwarte peper

Keuken:
Libanees
Soort:
stoofgerecht / vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Gestoofd witlof met kikkererwten en zoete ui

Ingrediënten:
boter, citroensap, dille, gekonfijte tomaat, groente, groentebouillon, kikkererwten, knoflook, koriander, olijfolie, peper, sjalotten, tijm, witlof, zoete ui in zoutkorst en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Bijgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Ingepakte zomergroenten

Ingrediënten:
aubergine, courgette, gele paprika, gemalen gedroogde chilipeper, italiaanse kruiden, roomboter, trostomaat en ui

Keuken:
Mediterraans
Soort:
barbecue/grill / vegetarisch / groente
Een recept uit Ilse Konig, Ilse König, Clara Monti en Inge Prader - Minimania

Recept uit Minimania:

Mediterrane Croustades

Ingrediënten:
aubergine, citroensap, boter, courgette, ui, knoflook, mulfilet, olijfolie, peper, rode paprika, rozemarijn, toastbrood en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / hartige hapjes
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Provencaalse rijst

Ingrediënten:
aubergine, boter, bruine langkorrelrijst, courgette, ei, gevulde groene olijven, groentebouillon, kappertjes, kerstomaat, knoflook, mosterdzaad, olijfolie, passata, rode paprika, ui, verse basilicum, versgemalen zwarte peper, witte wijn, zeezout en zongedroogde tomaten op olie

Keuken:
Frans
Soort:
rijst / vegetarisch
Een recept uit Karsu - Karsu's Kitchen

Recept uit Karsu's Kitchen:

Gevulde groenten - Dolma

Ingrediënten:
aubergine, bladpeterselie, boter, courgette, granaatappelmelasse, knoflook, munt, puntpaprika, rode paprika, sumak, tomatem, turkse baldo, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Turks
Soort:
lamsvlees
Een recept uit Tamara Verheij en Koen de Groote - Literalicious

Diner / hoofdgerecht uit Literalicious:

Ree uit de westpolder

Ingrediënten:
arachideolie, aubergine, boter, courgette, drop, gort, honing, jeneverbes, knoflook, kruidnagel, olijfolie, paprika, prei, reebout, rode wijn, rozemarijn, salmiak, spelt, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, wild en wortel

Een recept uit Wendy Berecry - Italiaans koken

Recept uit Italiaans koken:

Ratatouille met gebakken polenta

Ingrediënten:
aubergine, boter, cheddar, courgette, ei, knoflook, melk, olijfolie, oregano, paprika, polenta, suiker, tomaten, tomatenpuree, ui, water en zelfrijzend bakmeel

Keuken:
Italiaans
Soort:
groente
Een recept uit Karsu - Karsu's Kitchen

Recept uit Karsu's Kitchen:

Lamsstukjes met aubergineyoghurt - Ali nazik

Ingrediënten:
aubergine, bladpeterselie, bonenkruid, boter, grove bulgur, knoflook, komijn, lamsbout, olijfolie, paprikapoeder, pepertje, pul biber, rode paprika, tomatenpuree, turkse yoghurt, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Turks
Soort:
lamsvlees
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Wittebonengratin met groente en een bulgurkorst

Ingrediënten:
aardappel, asperge, aubergine, bloemkool, borlottibonen, boter, broccoli, bulgur, cannellinibonen, flageolets, gerookt-paprikapoeder, knoflook, knolselderij, marjolein, olijfolie, paneermeel, paprika, parmezaanse kaas, pastinaak, peper, pompoen, sperziebonen, ui, venkel, winterwortel, witte bonen, zoet paprikapoeder en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit L. Martin - Het grote vegetarische kookboek

Diner / voorgerecht uit Het grote vegetarische kookboek:

groentestrüdel

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, boter, courgette, filodeeg, groene paprika, olijfolie, oude geraspte kaas, peper, rode paprika, sesamzaad, spinazie, ui en zout

Soort:
vegetarisch
Haal meer recepten op...