Recept uit De Urban Cook:
Aubergine & Mozzarella Uit De Oven
- Ingrediënten:
- aubergine, basilicum, buffelmozzarella, ciabatta, extra vierge olijfolie, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, passata, tomaat, ui en zuurdesembrood
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | citroensap, courgette, ei, groente, knoflook, kruiden, mozzarella, olijfolie, oregano, paprika, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rode paprika, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De Urban Cook:
Snack of tussendoortje uit The Naked Chef is terug:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Bijgerecht uit Vegeterranean:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 2 - Pasta:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:
Recept uit Twaalf:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit De smaak van Conclusion:
Snack / diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Bijgerecht uit Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Bijgerecht uit Plenty more:
Buffet / bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept van 88 Food:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten: