Recept van Onze Franse keuken:
Blanquette de veau
- Ingrediënten:
- bloem, boter, bouillon, champignons, citroensap, crème fraîche, eidooier, kalfsbouillon, kalfsvlees, boter, knoflook, kruidnagels, rijst, bleekselderij, ui, wortelen en zout & peper
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, brood, courgette, fruit, groente, kaas, kalfsvlees, knoflook, melk, noten, olie, olijfolie, paprika, peper, peterselie, prei, rijst, ui, vis, vlees, water, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Onze Franse keuken:
Recept van Oh My Dish:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Buffet uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Made in Italy:
Basisrecept uit Liever lokaal:
Lunch / buffet / avondmaal uit Super food voor familie en vrienden:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Het slagershandboek voor de thuiskok:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten met z'n allen:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept van Food & Friends:
Recept uit Yo Kids:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: