Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Moro:
Gebakken lever met komijn
- Ingrediënten:
- bloem, boter, kalfslever, komijnzaad, olijfolie, zeezout en zwarte peper
- Keuken:
- Mediterraans
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bouillon, citroensap, ei, eidooier, kalfsvlees, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, peterselie, salie, sjalot, tijm, ui, vlees, water, wortel, zeezout, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Moro:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Brunch / diner / lunch / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Moro:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit Eten in Italie:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Lunch uit Oma's receptenboek:
Lunch / snack of tussendoortje uit Wereldbroodjes:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / hoofdgerecht uit Wereldkeuken Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Recept van Onze Franse keuken:
Recept van Oh My Dish: