Diner / hoofdgerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Kalfslendestuk met mosterd, pancetta & kool
- Ingrediënten:
- chinese kool, kalfslende, milde mosterd, niervet, olijfolie, pancetta, savooiekool en witte wijn
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, boter, brood, courgette, ei, fruit, gehakt, groente, knoflook, kruiden, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rijst, suiker, tijm, tomaat, ui, vis, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Bijgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht uit Varkensvlees:
Diner / voorgerecht uit Varkensvlees:
Diner / voorgerecht uit Varkensvlees:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:
Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Recept uit delicious. magazine - 2010-03:
Recept uit delicious. magazine - 2010-03:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Bijgerecht uit delicious. magazine - 2011-12:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2011-12:
Recept uit delicious. magazine - 2015-11:
Recept uit delicious. magazine - 2015-11:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Diner / lunch / voorgerecht / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spaans kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Thuis bij Jamie:
Bijgerecht uit The naked chef:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Recept uit De kunst van het koken: