Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Gefrituurde heek in ham
- Ingrediënten:
- bloem, citroen, ei, gekookte ham, heekfilet, melk, zonnebloemolie en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren / frituur
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, bladpeterselie, bloem, boter, cayennepeper, citroenrasp, citroensap, eidooier, eiwit, fruit, kaneel, knoflook, melk, mosterd, olie, olijfolie, peper, peterselie, plantaardige olie, poedersuiker, suiker, ui, water, zeezout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Lunch / snack of tussendoortje uit Te gast bij Jamie:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit 1080 recepten:
Snack of tussendoortje / bij de koffie uit Veg!:
Snack of tussendoortje uit Meer brood uit eigen oven:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit Made in Italy:
Recept uit Bonen!:
Recept uit Melk & dadels:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spuntino:
Ontbijt / bij de koffie uit Nieuw vegetarisch koken:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit 1080 recepten:
Traktatie uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Recept uit Melk & dadels:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / voorgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept uit Kookboek de kleine smaakmaker:
Drinken / aperitief uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Picknick / diner / buffet / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De Joodse keuken: