Recept uit Koken voor elke dag:
Schelpdieren met tomatensaus en basilicum
- Ingrediënten:
- basilicum, tomaat, knoflook, peper, schelpen en zout
- Soort:
- schaal- en schelpdieren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, courgette, ei, olie, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, peper, peterselie, pijnboompitten, rode ui, sjalot, suiker, tijm, tomaat, ui, water, wortel, zeezout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / voorgerecht uit AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Italie:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Recept uit Heerlijke gerechten om te delen:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept van Betty's Kitchen:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept van Francesca Kookt!:
Recept uit Thug kitchen:
Recept uit De pastabijbel:
Picknick / lunch uit De zomerkeuken:
Recept uit Home made:
Lunch / bijgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte: