49 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: auberginebleekselderijboterbulgurchampignoncourgetteeigroentebouillonknoflookkoriandernootmuskaatolieparmezaanse kaaspastapeperpeterselierode paprikarode uislagroomsojasausspaghettispinazietijmuizwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Bulgur met rode paprika

Ingrediënten:
bulgur, champignons, groentebouillon, koriander, olijfolie, peper, rode paprika, sojasaus, tijm, ui en zout

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Ylva Bergqvist - Veggie in 30 minuten

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Veggie in 30 minuten:

Bonengnocchi met champignons en spinazie

Ingrediënten:
babyspinazie, champignons, boter, parmezaanse kaas, olijfolie, polenta, tarwebloem, knoflook, tomaten, witte bonen uit blik, zout en zwarte peper

Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Cannelloni

Ingrediënten:
basilicum, belegen kaas, boter, cannelloni, champignon, kalfspoulet, knoflook, olijfolie, rauwe ham, slagroom, tomaten uit blik, ui, witte peper en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles
Een recept uit Mirjam Bakker-van Dam - AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch

Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch:

Cannelloni met salie en ricotta in paprikasaus

Ingrediënten:
azijn, champignon, rode paprika uit pot, groentebouillon, knoflook, lasagne, olijfolie, oude kaas, peper, pijnboompitten, ricotta, tijm, tomatenblokjes uit blik, ui, salie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Martin Kintrup - Lekker vegetarisch

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Lekker vegetarisch:

Spätzleschotel met spruitjes

Ingrediënten:
boter, champignons, droge witte wijn, groentebouillonpoeder, komijnzaad, olie, peper, slagroom, spätzle, spruitjes, knoflook en zout

Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok 1 notitie

Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Bleekselderij, champignons, roerei en mie

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, champignon, chinese eiermie, ei, knoflook, lichte chinese sojasaus, olie, peper, ui, verse bladselderij, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
pasta/noodles / ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:

Bahmi met groenten en kip - bahmi koewah

Ingrediënten:
arachideolie, champignon, eiermie, groene paprika, ketjap benteng manis, kip, knoflook, noorse garnalen, oelek, olie, prei, rode paprika, rode spaanse peper, taugé, ui, verse bieslook, verse bladselderij, verse garnalen, witte kool, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Aziatisch / Indonesisch / Chinees
Soort:
pasta/noodles / gevogelte / schaal- en schelpdieren
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Provence:

Provençaalse rissoles

Ingrediënten:
arachideolie, champignon, citroensap, ei, eierdooier, kippenvlees, knoflook, maïsolie, nootmuskaat, olijfolie, patentbloem, peper, persillade, provençaalse kruiden, tapenade, tomatensaus, ui en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
pasta/noodles / gevogelte / frituur
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Lasagne met champignons en ham

Ingrediënten:
bechamelsaus, boter, champignons, gedroogd eekhoorntjesbrood, geel pastadeeg, gekookte ham, parmezaanse kaas, peterselie, plantaardige olie, pruimtomaten in blik, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit  - Toscane

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Toscane:

Tagliatelle met mosselen

Ingrediënten:
boter, champignons, knoflook, margarine, mosselen, peper, peterselie, plantaardige olie, tagliatelle, uienpoeder en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Lasagna met drie soorten kaas

Ingrediënten:
bolognese-vleessaus, boter, champignons, ei, lasagnavellen, mozzarella, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, ricotta, runderbouillon, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Bulgurchili

Ingrediënten:
bulgur, champignons, chilipeper, koriander, olijfolie, peper, rode chilipeper, rode kidneybonen, rode paprika, runderbouillonblokje, sojasaus, tijm, tomatensap, ui, zout en zwarte bonen

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Martin Kintrup - Lekker vegetarisch

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Lekker vegetarisch:

Aziatische spaghetti

Ingrediënten:
boter, champignons, chilisaus, citroensap, courgette, grove mosterd, jonge spinazie, kurkuma, lichte sojasaus, olie, rode ui, spaghetti, spinazie, suiker, knoflook en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:

Knapperige pappardelle

Ingrediënten:
bimi, broccoletti, champignons, choisum, citroen, fijne kristalsuiker, knoflook, laurier, olijfolie, panko, pappardelle, peterselie, slagroom, tijm, witte wijn, zout en zwarte peper

Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Claudia Bruckmann, Teubner en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Groot handboek koken:

Canneloni

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, champignons, durum-tarwemeel, ei, eidooier, knoflook, olie, paprikapoeder, parmezaanse kaas, peper, peterselie, room, runderfond, rundergehakt, spinazie, tomatenpuree, tomatensaus, ui, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Claudia Lenz, Claudia Bruckmann, Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Kooktechnieken

Diner / hoofdgerecht uit Kooktechnieken:

Cannelloni

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, champignons, ei, eidooier, gehakt, grano duro meel, knoflook, olie, paprikapoeder edelsusz, parmezaanse kaas, peper, peterselie, room, runderbouillon, spinazie, tomatenpuree, tomatensaus, ui, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles