Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Gestoofd witloof met ham
- Ingrediënten:
- boter, bruine bouillon, citroensap, groente, nootmuskaat, peper, suiker, water, witloof en zout
- Keuken:
- Belgisch
- Soort:
- stoofgerecht
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, citroensap, crème fraîche, droge witte wijn, ei, groente, groentebouillon, kaas, kippenbouillon, knoflook, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, spinazie, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Melk & dadels:
Recept uit Culinaria Frankrijk:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Moro Londen:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Bijgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Recept uit Gemüse! :
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Recept uit Wijn van eigen bodem:
Recept van Francesca Kookt!:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Bijgerecht / basisrecept uit Rijst en risotto:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: