Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Bosbessenrisotto - risotto ai mirtilli
- Ingrediënten:
- bosbessen, boter, groentebouillon, koffieroom, parmezaanse kaas, risottorijst, ui en witte wijn
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- risotto / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | arboriorijst, bleekselderij, bloem, bouillon, citroen, citroensap, droge witte wijn, kaas, knoflook, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, rijst, risotto, saffraan, sjalot, tijm, ui, water, witte wijn, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Veg!:
Recept uit Ciao Bella:
Recept van Etenenzo:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Home made zomer:
Recept uit Ciao Bella:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept van Lovemyfood.nl:
Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:
Diner / voorgerecht / avondmaal uit Tomaten:
Recept uit De herenkookclub:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Recept uit Eten in Italie:
Recept uit Spis:
Diner / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Ciao Bella:
Recept van Simone's Kitchen:
Recept uit Zonder pakjes & zakjes - 2:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit 1 groente in de hoofdrol: