Recept uit De Joodse keuken:
Hashwa - Vulling voor kibbeh
- Ingrediënten:
- frituurolie, gemalen komijn, gemalen koriander, kaneel, mager rundgehakt, olie, peper, pijnboompitten, piment, ui en zout
- Keuken:
- Libanees / Syrisch / Sefardisch / Joods
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | citroensap, ei, gemalen komijn, gember, gemberpoeder, kaneelstokje, kippenbouillon, knoflook, kokosmelk, komijn, korianderzaad, kruidnagel, kurkuma, olie, olijfolie, peper, plantaardige olie, specerijen, suiker, tomaat, tomatenpuree, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De Joodse keuken:
Picknick / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Bijgerecht uit De Joodse keuken:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home made:
Snack of tussendoortje uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Recept uit De Urban Cook:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Recept uit Vegan Genial:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Indorock:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Eten met z'n allen:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Basisrecept uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Recept van Food & Friends:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Melk & dadels:
Diner / lunch / voorgerecht uit Recepten voor de wok:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken: