Diner / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Beef wellington
- Ingrediënten:
- bladerdeeg, boter, champignons, eidooier, ganzenleverpastei, kervel, ossenhaas, peper, peterselie, selderij, sjalot en zout
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- vlees / ovenschotel
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladerdeeg, bloem, boter, brood, eidooier, fruit, gehakt, groente, kip, knoflook, melk, noten, olie, olijfolie, peper, peterselie, rijst, rundvlees, suiker, ui, vis, vlees, water, zout, zuivel |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit De Dikke van Dam:
Diner / fondue / gourmet/steengrill/fondue / hoofdgerecht uit Het groot fondue boek:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit De Dikke van Dam:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / voorgerecht uit Tartaar van het mes:
Diner / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Diner / lunch / voorgerecht uit Koude keuken:
Recept uit Eten in Italie:
Lunch uit Dit is geen kookboek:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Lunch / basisrecept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit Pannenkoeken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Recept uit De Dikke van Dam: