120 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloemboterdroge witte wijneikippenbouillonknoflookkruidenlaurierolieolijfoliepancettaparmahamparmezaanse kaaspeperpeterselieprosciuttorauwe hamrozemarijnsjalottijmuiverse salieblaadjeswortelzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Pipe rigate met doperwten en ham

Ingrediënten:
boter, diepvrieserwtjes, droge witte wijn, kippenbouillon, knoflook, olijfolie, panna da cucina, parmaham, peterselie, pipe rigate, prosciutto crudo, room, kruiden, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Tessa Kiros - Ciao Bella

Recept uit Ciao Bella:

Pompoenrisotto

Ingrediënten:
boter, groentebouillon, olijfolie, pancetta, parmezaanse kaas, peperoncino, peterselie, pompoen, risottorijst, salie, ui en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto
Een recept uit Tessa Kiros - Ciao Bella

Diner / hoofdgerecht uit Ciao Bella:

Parelhoen uit de overn met peverada

Ingrediënten:
citroen, kippenlever, knoflook, pancetta, parelhoen, parelhoenlever, peterselie, rozemarijn, salami, salie en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Pappardelle uit Arezzo

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, bliktomaten, boter, eend, olijfolie, pappardelle, parmezaanse kaas, rauwe ham, salie, ui, witte wijn en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
wild en gevogelte / pasta/noodles
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:

Parelhoen met kool

Ingrediënten:
eendenvet, gevogeltebouillon, groene kool, parelhoen, rookspek, salie, witte wijn en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
wild en gevogelte
Een recept uit Thomas Keller, Ellen Vereijken, Jojo Keller en Bart Eijken - Bartje Boemboe

Recept uit Bartje Boemboe:

Nasi Putih

Ingrediënten:
asem, citroen, citroensap, djahé, djinten, fruit, kokosnootvruchtvlees, gula djawa, juruk purut, korianderpoeder, knoflook, kruiden, kruidnagel, kunyit, laos, lomboks, olie, pure chocolade, rijst, runderlappen, salamblaadjes, santen, sereh, knoflook, uien, vlees, water, wijn en zout

Keuken:
Indonesisch
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Runderrolletjes met ham en olijven

Ingrediënten:
bloem, citroensap, gekookte ham, gevulde groene olijven, knoflook, kruiden, lendebiefstuk, peper, runderbouillonblokje, ui, witte wijn, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Lamsbout met doperwtensaus

Ingrediënten:
doperwten, hamkluif, kruiden, kruidnagel, lamsbot, laurierblad, olijfolie, ontbeende lamsbout, peper, spinazieblad, ui, witte wijn, wortel en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Kip met sjalotten en tomaat

Ingrediënten:
boter, buikspek, kip, kruiden, olijfolie, rode paprika, sjalot, tomaat, verse peterselie, witte wijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / gevogelte
Een recept uit Anne Wilson - Koken met kruiden

Bijgerecht uit Koken met kruiden:

Saltimbocca

Ingrediënten:
bloem, boter, gekookte ham, kalfsschnitzels, mozzarella, rauwe ham, salieblaadjes en witte wijn

Een recept uit  - de snelle keuken

Recept uit de snelle keuken:

Penne met kalfslever

Ingrediënten:
basilicum, boter, droge witte wijn, kalfslever, knoflook, pancetta, pasta, pecorino romano, penne rigate, peterselie, pruimtomaten, salie, versgemalen zwarte peper en zout

Soort:
vlees
Haal meer recepten op...