Parelhoen uit de overn met peverada

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 216 in Ciao Bella .

Keuken:
Italiaans
Gang:
hoofdgerecht

Dit recept kent de volgende ingrediënten: citroen, kippenlever, knoflook, pancetta, parelhoen, parelhoenlever, peterselie, rozemarijn, salami, salie en witte wijn. Bestel op ah.nl

Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Heerlijk recept, maar heb je het boek niet? HeerlijkZoeken is een zoekmachine die kan zoeken door de boeken op je eigen boekenplank. Maar dan moeten we wel weten welke boeken jij hebt!

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Geroosterde Lamsbout Zonder Bot In Marinade Van Citroen, Knoflook & Peterselie

Een recept uit Mark Jensen - De Urban Cook

Risotto met paddestoelen, knoflook, tijm en peterselie

Een recept uit Jamie Oliver - The naked chef

Spaghetti met olijfolie, knoflook, rode peper en peterselie

Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - The Naked Chef is terug

Bloemkoolsteaks met peterselie, knoflook en korianderzaad

delicious. magazine - 2014-03