Parelhoen uit de overn met peverada

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 216 in Ciao Bella .

Keuken:
Italiaans
Gang:
hoofdgerecht

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Terrine van kwartel, kippenlever en pastrima met pitige amandelboter

Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Vol au vent financiere (Escoffier 1903)

Een recept uit B. Van Loo - Als kok in Frankrijk

Kippenlever met rode biet en hazelnootboter

Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Kippenlevers piri piri

Een recept uit Tessa Kiros, M. Chatzikonstantis en M. Touros - Piri piri & sardientjes