Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Halvemaantjes met spek en ui
- Ingrediënten:
- bloem, boter, doorregen spek, gist, melk, ui, verse peterselie, zout en zure room
- Keuken:
- Europees
- Soort:
- vlees / quiche
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bleekselderij, bloem, citroensap, ei, eidooier, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, prei, sjalot, suiker, tijm, water, witte wijn, wortel, zout, zuivel, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Ontbijt / lunch uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner uit De dikke vegetariër:
Recept uit De Smaakbijbel:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / bijgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit Quiche & Hartige taart:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / hoofdgerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Drinken / aperitief uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit L'Art de la table: