Recept uit Elzas:
Tripes in Riesling
- Ingrediënten:
- bloem, crème fraîche, laurier, pens, peper, reuzel, riesling, tijm, ui en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- varkensvlees / orgaanvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bleekselderij, boter, citroensap, crème fraîche, droge witte wijn, ei, eidooier, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, prei, slagroom, ui, water, witte peper, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Elzas:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Recept uit De liefde van de man ...:
Diner / hoofdgerecht uit Wat het Groene Hart schaft:
Diner / voorgerecht uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / voorgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food: