Recept uit Margriet kookboek:
Goulash
- Ingrediënten:
- bloem, boter, gedroogde oregano, knoflook, kummel, margarine, paprikapoeder, rode wijn, rookspek, room, tomaat, ui en varkenslappen
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, basilicum, bleekselderij, citroensap, crème fraîche, droge witte wijn, ei, eidooier, kippenbouillon, laurier, laurierblad, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, sjalot, slagroom, tijm, ui, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Margriet kookboek:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit Ciao Bella:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / hoofdgerecht uit Vegeterranean:
Recept uit Haute cuisine op klompen:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Hoe te eten:
Diner / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Eten met z'n allen:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Diner / voorgerecht uit Gemüse! :
Diner / voorgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte: