Recept uit Proef Puglia:
langzaam gestoofd geitenvlees met gefrituurde polenta
- Ingrediënten:
- tijm, citroen, droge witte wijn, gehakt, geit, kalfsbouillon, olijfolie, polenta, salie, rozemarijn en zout
- Keuken:
- Italiaans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, courgette, ei, knoflook, kruiden, laurier, olie, oregano, parmezaanse kaas, peper, peterselie, tijm, tomaat, tuinkruiden, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Proef Puglia:
Diner / hoofdgerecht uit Italië:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Twaalf:
Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Bijgerecht uit Italië:
Diner / hoofdgerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Brunch / diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Lunch uit Nooit meer diëten:
Diner / hoofdgerecht uit Italië:
Diner / hoofdgerecht uit Italië:
Bijgerecht uit Allerkerst:
Diner / lunch / voorgerecht uit Te gast bij Jamie:
Diner / voorgerecht uit Made in Italy:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Lunch / avondmaal uit Jamie in 15 minuten: