Recept van Oh my foodness:
Pasta met doperwtenpesto, lente-ui en pecorino - OhMyFoodness
- Ingrediënten:
- citroen, doperwten, knoflook, lente-uitjes, olijfolie, pecorino, penne, peper en zout, vruchtensap en ui
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bladpeterselie, boter, citroen, ei, komkommer, koriander, munt, olie, paprikapoeder, peper, peterselie, rode paprika, rode ui, sjalot, suiker, tijm, tomaat, vruchtensap, water, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Oh my foodness:
Diner / hoofdgerecht uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Diner / voorgerecht uit Culinaria España:
Diner / hoofdgerecht uit Spaans kookboek:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mediterrane Odyssee:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Bijgerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / hoofdgerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Bijgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Lunch / buffet / bijgerecht uit Polpo:
Recept uit Zomer van De Zilveren Lepel: