Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Kip-citroensticks
- Ingrediënten:
- bloem, citroen, citroenrasp, citroensap, eiwit, gember, kipfilet, kippenbouillon, maïzena, olie, sherry, sojasaus en suiker
- Soort:
- gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, bladpeterselie, boter, cayennepeper, citroen, droge witte wijn, ei, eidooier, knoflook, melk, olie, olijfolie, peper, peterselie, plantaardige olie, slagroom, suiker, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Nigella Express:
Diner / hoofdgerecht uit Het olijfolieboekje:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Vegeterranean:
Diner / voorgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept uit Bartje Boemboe:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept uit Vis en schaaldieren:
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Recept uit Anatolië:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Recept uit Anatolië:
Recept uit Anatolië:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Diner / hoofdgerecht uit Anatolië:
Bijgerecht / snack of tussendoortje uit AH wereldkeukens China:
Diner / hoofdgerecht uit AH wereldkeukens China:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Recept uit Mediterrane Odyssee: