Recept uit Turks kookboek:
Ankara'nin dügün çorbasi - Bruiloftsoep uit Ankara
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroensap, eidooier, kaneel, kippenbouillon, mager lamsgehakt, paprikapoeder, ui en zwarte peper
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, citroen, citroenrasp, ei, eiwit, frituurolie, kaneel, knoflook, kristalsuiker, melk, nootmuskaat, olijfolie, paneermeel, peper, peterselie, poedersuiker, room, slagroom, suiker, ui, vanillesuiker, water, witte wijn, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Turks kookboek:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Made in Sicily :
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Italiaanse patisserie:
Diner / nagerecht uit Turks kookboek:
Recept uit Turks kookboek:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit De grote Kleyn:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Bij de koffie uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Snack of tussendoortje uit Koude keuken:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / nagerecht uit Moro Londen:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / nagerecht / dessert / bij de koffie uit Een kookboek.:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit 1080 recepten:
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Moro Londen:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Recept uit Turks kookboek:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / lunch / voorgerecht uit De kunst van het koken: