Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Koude pruimensoep
- Ingrediënten:
- citroenrasp, citroensap, aardappel, kaneelstokje, pruimen, suiker, water, witte wijn en zure room
- Keuken:
- Asjkenazisch / Joods
- Soort:
- soep/bouillon / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, appel, bakpoeder, bloem, boter, citroen, citroenschil, ei, gemalen kaneel, gember, kaneelstokje, knoflook, kruidnagel, maïzena, melk, olijfolie, poedersuiker, sinaasappelschil, suiker, ui, vruchtensap, walnoten, water, witte wijn, zeezout, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / nagerecht uit Desserts nieuwe stijl:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit De kunst van het koken:
Diner / buffet / nagerecht / bij de koffie uit Brits bakboek:
Diner / nagerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Drank (alcoholisch) / dranken / drinken uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Diner / nagerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / voorgerecht / nagerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / nagerecht uit De Smaakbijbel:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Desserts nieuwe stijl:
Bijgerecht uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit Margriet kookboek:
Recept van Patesserie:
Drinken uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit Ons bakboek:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit Een kookboek.:
Diner / nagerecht uit De complete keuken van Spanje:
Diner / nagerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / nagerecht uit De Zilveren Lepel: