Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Carrots with Rice and Pekmez (Grape Molasses) - Wortel met rijst en pekmez (druivenmelasse)
- Ingrediënten:
- boter, druivenmelasse, groente, rijst, water en wortel
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, bouillon, citroen, curry, fruit, gember, groente, kikkererwten, knoflook, kokosmelk, koriander, kruiden, noten, olie, olijfolie, paprika, peper, peterselie, spinazie, suiker, ui, vis, vlees, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Lunch / bijgerecht uit #watetenwevandaag:
Recept uit Keet Smakelijk:
Diner / hoofdgerecht uit Comptoir Libanais:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Recept uit Bartje Boemboe:
Diner / voorgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Bijgerecht / basisrecept uit Rijst en risotto:
Lunch / avondmaal uit De geur van witte rijst:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Keukendagboek 2:
Avondmaal uit Lekker vegetarisch:
Recept uit Jong a/d kook:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis in de keuken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Moro Londen:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Nieuw vegetarisch koken:
Recept uit Smakelijke salades:
Lunch / lunchgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Recept uit Minimania:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Lunch / avondmaal uit Jamie in 15 minuten:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I: