Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Lamsschenkel met knoflook en gepofte uien
- Ingrediënten:
- extra vergine olijfolie, knoflook, lamsschenkel, rozemarijn, ui, wortel, zout en zwarte peper
- Soort:
- lamsvlees / ovenschotel
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, droge witte wijn, ei, groentebouillon, laurier, laurierblad, olie, parmezaanse kaas, peterselie, rode paprika, rozemarijn, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Spuntino:
Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / lunch uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept van Simone's Kitchen:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / voorgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Gemüse! :
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Basisrecept uit Culinaria Frankrijk:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: