Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Champignons sautés à la crème - Champignons in roomsaus
- Ingrediënten:
- bloem, boter, champignons, lente-ui, madeira, olie, peper, sjalot, slagroom en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, boter, citroensap, droge witte wijn, ei, kippenbouillon, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, rode wijn, runderbouillon, slagroom, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Haute cuisine op klompen:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Snack of tussendoortje uit Soepen:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier: