Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
geflambeerde kalfsniertjes
- Ingrediënten:
- bloem, boter, cognac, kalfsnier, knoflook, olie, peper, scherpe mosterd, slagroom, suiker, ui en zout
- Keuken:
- Europees
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, boter, citroensap, cognac, ei, gehakt, gist, kaneel, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, plantaardige olie, prei, rundergehakt, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte peper, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / lunch / voorgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Recept van Food & Friends:
Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / voorgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept van Miss Fromage:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Brunch / diner / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Food en So Much More:
Recept uit Pannenkoeken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Minimania:
Recept uit Pizza & pasta: