159 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbloembotercourgetteeigembergroenteknoflookkorianderkruidenolieolijfoliepeterselieplantaardige olierode paprikasuikertomaattomatenpureewaterwortelzeezoutzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Perzische keuken: Tahcheen met aubergine en portobello

Ingrediënten:
aubergine, aubergines, basmatirijst, boter, cayennepeper, eidooier, fruit, boter, griekse yoghurt, kaneelpoeder, knoflook, komijnzaad, kurkumapoeder, paddenstoelen, peper, piment, pistachenoten, portobello, portobello, rijst, saffraan, saffraandraadjes, suiker, taart, knoflook, ui, vet, water, yoghurt, zeezout, zonnebloemolie, zout, zuurbessen en zwarte peper

Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Jeruzalem

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Jeruzalem:

Viskebabs met kappertjes, geblakerde aubergine & ingemaakte citroen

Ingrediënten:
aubergine, bosui, broodkruim, citroen, dille, ei, geelwortelpoeder, gemalen komijn, griekse yoghurt, ingemaakte citroen, kappertjes, knoflook, peterselie, schelvisfilet, witte peper, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten / Israëlisch
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Avondmaal uit Veg!:

vegeree

Ingrediënten:
aubergine, basmatirijst, courgette, ei, kerriepoeder, ui, zeezout, zonnebloemolie en zwarte peper

Soort:
rijst / vegetarisch / groente
Een recept uit P. van Buren - Twentse Smaakmakers

Diner / lunch / voorgerecht uit Twentse Smaakmakers:

Gegrild groentetaartje van Bunte Bentheimer ham

Ingrediënten:
aubergine, balsamicoazijn, bunte bentheimer rauwe ham, courgette, franse mosterd, groene paprika, honing, kerstomaat, knoflook, krulsla, notenolie, peper, rode paprika, ui, vleestomaat, zonnebloemolie en zout

Soort:
vlees
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Diner / hoofdgerecht uit Nopi:

Gerookte lamskoteletjes met auberginepuree, jalapeñosaus en zoetzure koolrabi

Ingrediënten:
anijsster, aubergine, basmatirijst, citroensap, fijne kristalsuiker, gemalen komijnzaad, gember, groene jalapeñopeper, grof zeezout, kappertjes, knoflook, koolrabi, koriander, kruidnagel, lamsracks, mirin, olijfolie, rijstazijn, rode ui, tahinpasta, zonnebloemolie, zwarte peper en zwarte peperkorrels

Soort:
vlees
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:

Tofu met vijf kruiden, gestoomde aubergines en kardemompassata

Ingrediënten:
aubergine, bloem, bosui, chinees vijfkruidenpoeder, citroengras, fijne kristalsuiker, gemalen kardemom, gember, grof zeezout, knoflook, lichte sojasaus, maïzena, mirin, rijstazijn, rode chilipeper, sesamolie, shaoxing-rijstwijn, thaise sjalotjes, tofu, tomatenpassata, tomatenpuree, witte peper, zonnebloemolie, zwarte peper en zwart sesamzaad

Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Siciliaanse caponata

Ingrediënten:
amandelen, basilicum, gehakt, brood, aubergine, kappertjes, olijfolie, passata, pijnboompitten, pistachenoten, rodewijnazijn, suiker, ui, peper, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:

Groentetempura met chilidipsaus

Ingrediënten:
asperges, aubergine, bakpoeder, bloem, bloemkool, boerenkool, broccoli, ciderazijn, courgette, knoflook, koolzuurhoudend bronwater, koriander, lente-ui, maïzena, paddenstoelen, paprika, rode bessenjam, rode chilipeper, sojasaus, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:

Tamara's rataouille

Ingrediënten:
aardappel, aubergine, courgette, flespompoen, groene chilipeper, haricots verts, knoflook, koriander, kristalsuiker, pastinaak, rode paprika, tomaat, tomatenpuree, ui, water, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Jeruzalem

Lunch / snack of tussendoortje uit Jeruzalem:

Sabin

Ingrediënten:
aubergine, bladpeterselie, bosui, citroen, ei, ingemaakte mango, minikomkommer, olijfolie, tahinsaus, tomaat, witbrood, zhoug, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
vegetarisch
Haal meer recepten op...