Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Ossenhaas met sukadevlees
- Ingrediënten:
- aardappels, boter, citroensap, kruidnagel, laurier, melk, ossenhaas, peper, rode wijn, sukadevlees, tomatenpuree, ui en zout
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, citroensap, fond, knoflook, laurier, laurierblad, melk, olie, olijfolie, ossenhaas, peterselie, rozemarijn, runderbouillon, rundvlees, sjalot, suiker, tijm, ui, vlees, water, wortel, zout, zuivel, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner uit Het complete keto-dieet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Lunch / avondmaal uit Noedels:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept uit The big green egg book:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / hoofdgerecht uit Belgie:
Avondmaal uit Nooit meer diëten:
Diner / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze: