547 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbleekselderijbloembotercitroencitroensapcourgetteeiknoflookkruidenlaurierolieparmezaanse kaaspeterseliesaliesjalottomaattomatenpureeuiwaterwitte wijnwortelzeezoutzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Diner / hoofdgerecht uit Nopi:

Runderlende met peperkorst en venkelsalade met pecorino en truffel

Ingrediënten:
bleekselderij, citroensap, dijonmosterd, grof zeezout, minivenkelknollen, olijfolie, pecorino, peterselie, rozemarijn, roze peperkorrels, runderlende, tijm, truffelolie en zwarte peperkorrels

Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Jamie Oliver, David Loftus en Sroop Sunar - Te gast bij Jamie

Picknick / lunch / buffet / bijgerecht uit Te gast bij Jamie:

Rijstsalade met granny smiths

Ingrediënten:
basmatirijst, ciderazijn, granny smiths, honing, laurier, lente-ui, olijfolie, peper, peterselie, rozemarijn, sinaasappel, tijm, varkensbuik, walnoten, wilde rijst en zout

Keuken:
Brits
Soort:
salade / rijst / vegetarisch
Een recept uit Natacha Arnoult, M. Belin, S. Giacobetti en N. le Foll - Vis en schaaldieren

Recept uit Vis en schaaldieren:

Corsicaanse mosselen

Ingrediënten:
basilicum, coppa, fijne tafelsuiker, knoflook, mosselen, olijfolie, peper, rozemarijn, tijm, tomaat en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Natacha Arnoult, M. Belin, S. Giacobetti en N. le Foll - Vis en schaaldieren

Recept uit Vis en schaaldieren:

Corsicaanse mosselen

Ingrediënten:
basilicum, coppa, fijne tafelsuiker, knoflook, mosselen, olijfolie, peper, rozemarijn, tijm, tomaat en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Bijgerecht uit Liever lokaal:

Aardpeer met hazelnoten en haverwortel

Ingrediënten:
aardperen, grof zeezout, haverwortel, hazelnoten, olijfolie, pastinaak, peper, rozemarijn, schorseneren, tijm, witte wortel, wortel en wortelpeterselie

Keuken:
Hollands
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Artisjokken

Ingrediënten:
artisjokharten, paarse artisjok, champagne-azijn, knoflook, laurier, olijfolie, peperkorrels, rozemarijn en tijm

Soort:
sous-vide / groente
Een recept uit Kathy Kimbell, Martin Nordin en Li Söderberg - Groene burgers

Bijgerecht uit Groene burgers:

Gerookte tomaten

Ingrediënten:
knoflook, olijfolie, pruimtomaat, rozemarijn, tijm, zout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver - The naked chef

Basisrecept uit The naked chef:

Groentebouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, gedroogde rode peper, knoflook, laurier, olijfolie, peperkorrels, prei, rozemarijn, tijm, ui, venkel, wortel en zout

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Gesauteerde olijven

Ingrediënten:
knoflook, majoraan, olijfolie, olijven, rode wijnazijn, rozemarijn, tijm, zout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraan
Soort:
saus/dressing/jus / vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Sjalottensaus met balsamicoazijn

Ingrediënten:
balsamicoazijn, blauwe kaas, bruine suiker, dijonmosterd, slablad, olijfolie, rode wijn, rodewijnazijn, sjalotten, stokbrood, rozemarijn, tijm, uien, peper, walnoten, walnotenolie en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:

Konijn cacciatore

Ingrediënten:
bladpeterselie, bleekselderij, bloem, extra vierge-olijfolie, knoflook, konijn, peper, rozemarijn, tijm, tomaat in blik, ui, witte wijn, wortel, zout, zoutflakes, zwarte olijven en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
wild
Een recept uit Mikkel Karstad en Anders Schønneman - Spis

Recept uit Spis:

Gegrilde inktvis

Ingrediënten:
grof zout, honing, inktvis, knoflook, olijfolie, peper, rozemarijn, sjalot, tijm, tomaat, ui, vlierbloesem, vlierbloesemazijn, wortel en zeezout

Keuken:
Deens
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

In bier gestoofde kip

Ingrediënten:
aardappels, bruine suiker, dijonmosterd, donker bier, gehakt, kippenpoten, laurierblad, olijfolie, runderbouillon, spek, rozemarijn, tijm, uien, verse rozemarijn, peper en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Gesauteerde olijven met croutons

Ingrediënten:
knoflook, majoraan, olijfolie, olijven, oud brood, rode wijnazijn, rozemarijn, tijm, zout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraan
Soort:
saus/dressing/jus / vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit Dirk Koppes en Remko Kraaijeveld - The big green egg book

Recept uit The big green egg book:

Herten Biefstuk Met Cassiscompôte

Ingrediënten:
basterdsuiker, boter, cassisbessen, cognac, hertebout, jeneverbes, kruidnagel, laurier, maldon zeezout, olijfolie, rozemarijn, roze peperkorrels, tijm, ui, zout en zwarte peper

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / barbecue/grill / wild
Haal meer recepten op...