Recept uit De pastabijbel:
Fusilli met ham en kaas
- Ingrediënten:
- ei, fusilli, gekookte ham, gruyère, melk, nootmuskaat, parmezaanse kaas, slagroom, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- pasta/noodles
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroensap, ei, ham, kaas, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, room, sjalot, slagroom, tijm, tomaat, ui, vlees, water, witte peper, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / lunch / buffet / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / buffet / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 2 - Pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Ontbijt / brunch / lunch / lunchgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Drinken / aperitief uit Feestelijke hapjes & drankjes:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek: