Basisrecept uit Heston Blumenthal thuis:
Groentebouillon
- Ingrediënten:
- bladpeterselie, boter, champignon, laurierblad, prei, selderij, ui, venkel, verse tijm en wortel
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, kastanjechampignons, kippenbouillon, knoflook, kruiden, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, runderbouillon, sjalot, tomaat, tomatenpuree, ui, water, winterpeen, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Basisrecept uit Heston Blumenthal thuis:
Recept uit Sous vide:
Diner / hoofdgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Bijgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / voorgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Fast food:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Eten met z'n allen:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Basisrecept uit Down to earth:
Diner / buffet / bijgerecht / voorgerecht / mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Basisrecept uit Heston Blumenthal thuis:
Recept uit Sieb's proefschrift:
Recept uit Modernist Cuisine [2]:
Recept uit Het krokettenboek:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Kochen für zwei:
Recept van Okoko recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Recept van I love food & wine: