Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Champignons sautés à la crème - Champignons in roomsaus
- Ingrediënten:
- bloem, boter, champignons, lente-ui, madeira, olie, peper, sjalot, slagroom en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, courgette, ei, groentebouillon, kastanjechampignons, knoflook, laurier, olie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rode paprika, rode ui, sjalot, slagroom, tijm, tomaat, tomatenpuree, water, witte wijn, wortel, zout, zout en peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Nieuw vegetarisch koken:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch:
Lunch uit Gezond slank met dr. Frank:
Recept uit Bijzondere groentegids:
Recept uit Margriet kookboek:
Recept van Duizenden1dag:
Ontbijt / brunch / lunch / avondmaal uit A propos bistro:
Recept uit Koken met kruiden:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten met z'n allen:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept van Oh My Dish:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Snack of tussendoortje uit A little bite of Beddington: