Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Kalfshart in saus
- Ingrediënten:
- bloem, bouquet garni, kalfshart, kippenbouillonblokje, knoflook, olijfolie, tomaat, ui, vlees, witte wijn, wortel en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- stoofgerecht
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, boter, bouquet garni, citroenrasp, citroensap, citroenschil, ei, kalfsgehakt, kalfsschenkel, knoflook, laurier, olie, olijfolie, peper, peterselie, plantaardige olie, rozemarijn, salie, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Bijgerecht uit Koken met kruiden:
Diner / lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Het tapas boekje:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit De Griekse keuken thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Tough Cookie:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / voorgerecht uit La Mère Brazier:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:
Diner uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon: