Recept uit Kochen für zwei:
Kalfsjus
- Ingrediënten:
- bleekselderij, boter, jeneverbessen, kalfsborst, kalfsbotten, kruidnagel, maïzena, peperkorrel, rozemarijn, tijm, tomaten, ui, witte wijn en wortel
- Soort:
- saus/dressing/jus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroen, citroensap, kalfsbotten, kalfsfond, kalfsschenkel, knoflook, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rozemarijn, sjalot, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Kochen für zwei:
Recept uit Kochen für zwei:
Basisrecept uit Smaakvrienden:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf:
Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Een jaar in Toscane:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Basisrecept uit Groot handboek sauzen:
Diner / hoofdgerecht uit Het slagershandboek voor de thuiskok: