Basisrecept uit De kunst van het koken:
Fond blanc de volaille- Blanke gevogeltefond
- Ingrediënten:
- bleekselderij, bouquet garni, kalfsbotten, kalfsschenkel, prei, soepkip, ui, wortel en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- bouillon
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, brood, fruit, groente, kalfsbotten, kalfsschenkel, knoflook, kruiden, laurier, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rijst, rozemarijn, tijm, tomaat, ui, vis, vlees, water, witte wijn, zout, zuivel |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Basisrecept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf:
Recept uit Koken in een duinpan:
Recept uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit De chef-kok is een vrouw:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept uit Mixen mengen malen:
Basisrecept uit De kunst van het koken:
Recept uit Junges Gemüse:
Basisrecept uit De flair van eenvoud:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Basisrecept uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / basisrecept uit De Zilveren Lepel: