Recept uit Mijn Franse keuken:
Croquettes | Aardappelkroketjes
- Ingrediënten:
- aardappelpuree, eiwit, groenten, paneermeel, peper, plantaardige olie en tarwebloem
- Keuken:
- Frans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, citroensap, ei, gember, groente, knoflook, kool, koriander, kruiden, olijfolie, peper, peterselie, plantaardige olie, prei, specerijen, suiker, taugé, ui, vet, water, wortel, zout, zuurkool |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Mijn Franse keuken:
Bijgerecht uit Ingrediënten:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Bijgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Het spirelli kookboek:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / lunchgerecht uit Filippijnen:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / buffet / snack of tussendoortje / voorgerecht / snack en tussendoortje uit Indonesie:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek koken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: