Diner / voorgerecht uit Mijn Franse keuken:
Capuccino van doperwten met basilicum en munt
- Ingrediënten:
- basilicum, boter, doperwten, munt, peper, slagroom en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- soep/bouillon / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bloem, citroen, citroensap, dille, ei, groentebouillon, kervel, kippenbouillon, knoflook, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, sjalot, suiker, tijm, ui, water, wortel, zeezout, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Mijn Franse keuken:
Recept uit Gemüse! :
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Recept uit Vis en schaaldieren:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit Moro:
Ontbijt / lunch uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Lunch / lunchgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / bijgerecht / avondmaal uit Thuis bij Jamie:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Diner / hoofdgerecht uit Spitsuurkoken - Gezond & Snel:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Lunch / avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek: