Recept uit De pastabijbel:
Rigatoni met bresaola en paprika
- Ingrediënten:
- basilicum, bresaola, droge witte wijn, olijfolie, paprika, parmezaanse kaas, pomodori uit blik, rigatoni, ui, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- pasta/noodles
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, basilicum, bloem, boter, citroen, citroensap, courgette, ei, groente, knoflook, koriander, olie, olijfolie, paprika, peper, peterselie, rijst, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit Thug kitchen:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Chez Adriaan:
Drinken / aperitief uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Ontbijt / lunch uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / bijgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / voorgerecht uit Hoe dan?!:
Amuse / diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Amuses & Appetizers - FunFood:
Bijgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / hoofdgerecht uit Bereik je ideale gewicht !:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Picknick / diner / voorgerecht uit AH eetboekenreeks 7 - Amuses :
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Foodstyling:
Recept uit Koken voor elke dag: