Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek sauzen:
Eend met kriekensaus met salie en tijm
- Ingrediënten:
- beaujolais, eend, kriekensaus, peper, plantaardige olie, salie, tijm, ui en zout
- Keuken:
- Belgisch
- Soort:
- gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, groentebouillon, knoflook, kruiden, laurier, laurierblad, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, rozemarijn, sjalot, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek sauzen:
Recept van Food & Friends:
Bijgerecht uit The big green egg book:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty more:
Recept van Voedzaam & Snel:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / bijgerecht / avondmaal uit Kook met Jamie:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Uit de oven van Van Boven:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Picknick / brunch / lunch / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De truffel:
Buffet / bijgerecht uit De Zilveren Lepel: