Recept uit L'Art de la table:
Blanquette de veau
- Ingrediënten:
- bladpeterselie, champignons, citroensap, eidooier, kalfsschouder, laurierblad, kippenbouillon, room, tijm, knoflook, ui, verse pasta, peper, wortels en zout
- Keuken:
- Frans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroensap, droge witte wijn, ei, eidooier, groentebouillon, kippenbouillon, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, prei, room, rozemarijn, sjalot, tijm, ui, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht van Vier seizoenen koken met Gartine:
Brunch / diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Lunch / bijgerecht uit Home made:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Lunch / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Picknick / brunch / diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Picknick / brunch / lunch uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Spuntino:
Brunch / lunch uit Spuntino:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Appels en peren:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / lunch / buffet / avondmaal uit Kook met Jamie:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit The naked chef:
Recept uit The big green egg book:
Diner / voorgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / lunch / voorgerecht uit Maak van de noot een deugd:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Bijgerecht uit Nopi:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!: